Tobb Uyum Kdz Ereğli İlan

01 Eylül 2023 Tobb Uyum Kdz Ereğli İlan
Tobb Uyum Kdz Ereğli İlan

İLGİLİ EK VE BELGELER;

 

Değerli Arabulucular;

Üst çatımız olan TOBB’un girişimleri ile iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın uyuşmazlıklarının sürdürülebilir çözümlere ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla 9 Aralık 2020’de TOBB Uyum Danışmanlık Anonim Şirketi kurulmuştur, Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de TOBB Uyum Danışmanlık Anonim Şirketi ile Mart 2022 tarihinde işbirliği sözleşmesi imzalayarak güçlerimizi birleştirdik.

Ülkemizde, alternatif uyuşmazlık çözüm yollarının gelişmesine katkıda bulunmak ve üyelerimizin hukuki ihtiyaçlarına destek olarak çözüm sürecine katkıda bulunmak amacıyla Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezimiz faaliyete geçmiştir.

Üst çatımız TOBB’un iştiraki olan TOBBUYUM ve Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Akredite Ulusal/Uluslararası Arabuluculuk Sistemine geçmiş bulunmaktayız.

TOBBUYUM çatısı altında etkin ve verimli arabuluculuk faaliyeti yapabilen, yeterli bilgi ve tecrübeye sahip, güvenilir, alanında uzman arabulucular vasıtasıyla tarafsız, bağımsız, adil, süratli ve ekonomik bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla geliştirilen TOBBUYUM Akredite Arabulucu Sistemine katılabilmek için TOBBUYUM Arabuluculuk Akreditasyon Eğitimine katılmak ve eğitim sonunda yapılacak değerlendirme sınavını başarı ile tamamlamak gerekmektedir. Söz konusu eğitim ilerleyen günlerde ilan edilecek olup Akreditasyon eğitiminin sonradan alınması şartıyla sözleşme imzalama hakkı tanınan arabulucular; Eylül 2023 tarihine kadar indirimli olarak belirlenen 1.440,00 TL (KDV Dahil) yıllık üyelik aidatını yatırılması ve üyelik sözleşmesini imzalanmasından sonra TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Akredite Arabulucu Listesinde yer alabileceklerdir.

TOBBUYUM Akredite Arabulucu Sistemine katılan üye akredite arabulucular, sözleşme süresi boyunca TOBBUYUM tarafından sunulan TOBBUYUM akredite arabulucu listesine kayıt hakkı, TOBBUYUM Akredite Arabulucu unvanı kullanma hakkı TOBBUYUM Akredite Arabulucu Sertifikası, TOBBUYUM Akredite Arabulucu kimlik kartı, TOBBUYUM Akredite Arabulucu kartviziti, TOBBUYUM Web sayfasında güncellenebilir üyelik profili, arabuluculuk görüşmeleri için ücretsiz fiziki mekan kullanımı, arabuluculuk görüşmeleri için ücretsiz sekretarya ve ikram hizmeti, TOBBUYUM Tahkim ve Arabuluculuk Yazılım Sisteminin ücretsiz kullanımı, TOBBUYUM Akademi eğitim ve seminerlerine öncelikli katılım hakkı, TOBBUYUM MED-ARB hakemi olma öncelik hakkı, TOBBUYUM ticari müzakereci olma öncelik hakkı, TOBBUYUM akredite danışmanı olma öncelik hakkı, TOBBUYUM AKADEMİ eğiticisi olma öncelik hakkı elde edeceklerdir.

TOBBUYUM Akredite Arabuluculuk Sistemine katılmak isteyen akredite arabulucu adaylarımızın üyelik sözleşmesini imzalamak üzere 29 Eylül 2023 Cuma günü saat 17.00’a kadar KDZ EREĞLİ TİCARET  VE SANAYİ ODASI TAHKİM VE ARABULUCULUK MERKEZİNE şahsen başvurması gerekmektedir. Bu tarihten itibaren ikinci bir duyuruya kadar yapılan üyelik başvuruları kabul edilmeyecektir.

TOBBUYUM Akredite Arabuluculuk Sistemine katılmak isteyen ve mazeretleri nedeniyle yukarıda belirtilen tarihe kadar sözleşme imzalamaya gelemeyecek olan akredite arabulucu adaylarımızın, “TOBBUYUM Akredite Arabuluculuk Sistemi Üyelik Sözleşmesi’ni okudum, anladım ve kabul ediyorum. Sözleşme ’de belirtilen şartları taşıdığımı ve mazeretimin kalkmasını takip eden 7 (yedi) gün içerisinde asıl Sözleşmeyi imzalayacağımı kabul ve taahhüt ederim.” ibaresini içeren ve hukuken geçerli bir şekilde imzalanan dilekçeyi Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası posta kanalı veya elektronik ortamda (adnan.tekneci@ereglitso.org.tr) ulaştırması durumunda üyelik sistemine kayıt hakları saklı tutulacaktır.

TOBBUYUM Akredite Arabuluculuk Sistemine katılmak isteyen akredite arabulucu adaylarımızın (mazeretleri nedeniyle daha sonra üyelik sözleşmesini imzalayacaklar dâhil) üyelik sözleşmesinde esasları belirtilen yıllık üyelik aidatını 29 Eylül 2023 tarihine kadar aşağıda belirtilen banka hesap numarasına yatırması ve dekontunu fatura@tobbuyum.com.tr adresine göndermesi gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar üyelik aidatını yatırmayan akredite arabulucu adaylarımızın üyelik başvuruları kabul edilmeyecektir.

Saygılarımızla,

ÖDEME BİLGİLERİ:

Ücret Ödeme Şekli: EFT / Havale

Banka: ZİRAAT BANKASI /AKAY Şubesi Hesap No: 96257759

ALICI HESAP ADI: TOBB UYUM DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ

IBAN: TR82 0001 0007 6096 2577 5950 01

DEKONT İÇİN AÇIKLAMA: Ad-Soyad-Üyelik Modeli

Detaylı bilgi ve irtibat için; E-posta: adnan.tekneci@ereglitso.org.tr Telefon: 0372 3230333

EK: Bilgi Notu, TOBBUYUM Arabulucu Sözleşme Örneği