EĞİTİM YARDIMI FİYAT TEKLİFİ

Odamızın çalışma alanı içinde tespit edilecek ilkokul ve ortaokulda eğitim gören yardıma muhtaç öğrencilere ayni yardım olarak dağıtılmak üzere eğitim yardımı yapılmasına karar verilmiştir.

Sayın İlgili;

1. Eğitim yardımı bir çift bot (su geçirmez ve yerli üretim) veya monttan oluşacaktır.
  2. Yardım yapılacak öğrenci sayısı 800 dür.
  3. Teklif mektupları en geç 12 Eylül 2019 tarihinde saat: 12.00 e kadar Kdz. Ereğli Ticaret

ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğine teslim edilecek olup, bir çift bot ve mont için teklifinizin KDV dahil olarak numuneleri ile birlikte 800 adet bot veya montun teslim edilebileceği tarihin de belirtilerek, Odamıza teslim edilmesini rica ederim.

Saygılarımla,

Gündüz ACAR