ZONGULDAK MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI VE ESKİ DEVLET BAKANI HASAN GEMİCİ ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI, YAŞAR TETİKER ‘İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

23 Mart 2015 ZONGULDAK MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI VE ESKİ DEVLET BAKANI HASAN GEMİCİ  ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI, YAŞAR TETİKER ‘İ  MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
Zonguldak CHP milletvekili aday adayı ve Devlet eski Bakanı Hasan GEMİCİ, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı, Yaşar TETİKER ’i makamında ziyaret etti

Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETiKER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan YALÇIN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Selçuk İNCEOĞLU ’nun da bulunduğu samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETİKER, Hasan GEMİCİ’ ye adaylık sürecinde başarılar diledi. Bir süre daha sohbet edilmesinin ardından Hasan GEMİCİ, Başkan Yaşar TETİKER’ in Makamından ayrıldı.