CUMHURİYET HALK PARTİSİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

24 Eylül 2020 CUMHURİYET HALK PARTİSİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET
CUMHURİYET HALK PARTİSİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

24.09.2020 Bugün saat  13:00 'da Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi  Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuz yılmaz ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Mendeş odamıza Ziyarette bulundular. Odamız ziyaretinde; TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Özdemir, Serdar Bakkaloğlu, Özgür Erdoğan, Genel Sekreter Gündüz ACAR, yer aldılar.

Gerçekleştirilen ziyarette İlçe Ekonomisi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Vekiller taleplerini Genel Başkan'a aktarmak üzere aldılar.