DSPden Genel Başkanı Sayın Masum Türker Odamızı Ziyaret Etti

23 Aralık 2013 DSPden Genel Başkanı Sayın Masum Türker Odamızı Ziyaret Etti

DSP Genel Başkanı Sayın Masum TÜRKER , Gülüç DSP Seçim Bürosu açılışı ve Gülüç ile Ereğli Belediye Başkan Adaylarını tanıtmak için geldiği Ereğli de Odamızı da ziyaret etti. \r
Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETİKER ’in makamında gerçekleştirilen ziyarette Kdz. Ereğli DSP Ereğli Belediye Başkan Adayı Sn. Recep ERDOĞAN , İlçe Başkanı Sn. Mustafa TİMUR ve İlçe Yöneticileri katılırken Başkan Yaşar TETİKER ’in yanı sıra TSO Meclis Başkanı Faruk YAZICI, ve Genel Sekreter Gündüz ACAR ‘da ziyarette hazır bulundular.\r
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar TETİKER , DSP Genel Başkanı Sayın Masum TÜRKER ’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Oldukça samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette , İlçemiz hakkında görüşler alındı ve fikir alış verişinde bulunuldu. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından DSP Genel Başkanı Sayın Masum TÜRKER ve DSP İlçe Yöneticileri , Yaşar TETİKER tarafından uğurlanarak makamından ayrıldılar.