30 Aralık 2020 ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU... SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GÜNLERİNDE İZİN BELGESİ ALINMASI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GÜNLERİNDE İZİN BELGESİ ALINMASI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

Sayın Üyemiz;

Sokağa çıkma yasağı olduğu zamanlarda Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı olan üyelerimizin çalışmak isteyen işyerleri ve kişilerin, Vergi Levhası, Çalışanlara ait TC. No ve adreslerini belirtir liste, Taahhütname ve Taahhütlü işe veya yetişmesi gereken işe ait bilgi ve belgelerile birlikte 07.01.2021 Perşembe günü 16.00’a kadar Ereğli Lisesindeki İzin kuruluna müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurulan dikkate alınmayacaktır. Yapılan müracaatlar Kaymakamlık tarafından değerlendirildikten sonra uygun görülenlere 08.01.2021 Cuma günü izin belgeleri teslim edilecektir.

DİLEKÇE VE TAAHÜTNAME