13 Ekim 2021 ODAMIZDA “YAPI MÜTEAHHİTLERİNİN SINIFLANDIRILMASI VE KAYITLARININ TUTULMASI HAKKINDA YÖNETMELİK DEĞİŞİKLİĞİ” İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Odamız Konferans salonunda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Yapı müteahhitlerine yönelik, “Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelik Değişikliği” ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yönetmelik değişikliği hakkında üyelerimize bilgilendirmede bulunan, Elektrik ve Elektronik Mühendisi Serkan Karakülah'a teşekkür ederiz.