13 Ekim 2021 HATAY DÖRTYOL TSO İLE KARDEŞ ODAMIZ OSMANİYE TİCARET VE SANAYİ ODASINA İADEYİ ZİYARET

Kdz. Ereğli Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk ve Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Bakkaloğlu, Kadir Çaygeç, Meclis Üyeleri Süreyya Sertaşı, Yavuz Sesli, Cenk Koşun ve Genel Sekreter Gündüz Acar ile birlikte Hatay Dörtyol TSO ile Osmaniye TSO Yönetimi ev sahipliğinde Payas Belediye Başkanı Bekir Alan ve Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’i ziyaret ettik. Ayrıca bölgede demirçelik sektörünün önde gelen firmalarını da ziyaret ederek hem incelemelerde bulunduk hemde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Ziyaretimiz sırasında gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı TSO ile Belediye Başkanlarımıza ve demirçelik sektöründe faaliyet gösteren firmaların yöneticilerine teşekkür ederiz.