26 Mart 2022 Kdz.Ereğli Belen Sanayi Sitesinde kısa süre önce faaliyete geçen Lokman Efendi Gıda ve Kozmetik Fabrikası’nın sahibi Emre Gören ile Genel Kordinatör Halil İbrahim Köse odamızı ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belen Sanayi Sitesinde kısa süre önce faaliyete geçen Lokman Efendi Gıda ve Kozmetik Fabrikası’nın sahibi Emre Gören ile Genel Kordinatör Halil İbrahim Köse odamızı ziyaret edip ürettikleri ürünleri hediye ettiler. Böylesine önemli bir tesisi ilçemize kazandırdıkları ve  istihdam sağladıkları için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.