06 Haziran 2022 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Kdz. Ereğli’mizi Ziyarette bULUNARAK “Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi”mizin açılışını gerçekleştirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Kdz. Ereğli’mize teşrif ederek Kdz. Ereğli TSO Hizmet binamızda faaliyete geçen “Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi”mizin açılışını gerçekleştirdi. Sayın Başkanımız daha sonra Kdz. Ereğli TSO üyelerimizle sohbet ederek sorunları ve taleplerini dinledi. Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Arslan Keleş, Milli eğitim Müdürümüz İsmail Aksoy ve diğer heyet ile birlikte TOBB tarafından yapımı gerçekleşecek okulun arsasında incelemelerde bulunan TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na Kdz. Ereğli’ye ziyareti ve her konuda desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.