08 Haziran 2022 Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Tasin Tanyıldız ile birlikte Galericiler sitesi üyelerimizi ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Tasin Tanyıldız ile birlikte Galericiler sitesi üyelerimizi ziyaret etti. Başkanımız Arslan Keleş ve Başkan Yardımcımız Tasin Tanyıldız Galericiler Sitesi'nde İlhan Otomativ-Mehmet İlhan, Sönmez Oto- Galeri Ercan Sönmez ile Şevket Sönmez, Elite Car-Murat Küçük, Lazer Motor’s -Hüseyin Kiraz, Melih Oto-Melih Çankırılı ile Murat Özsoy, Armoni Oto-Ahmet Sarı, Vitrin Oto-Ferhat Durgut, Çağlayan Oto-Çağlayan Tanyıldız, Çınar Oto- Bilal Çınar, ERY Motor’s -Eray Öztürk, Umut Rent A Car-Murat Aytar, CTN Motor’s-Serkan Çetin’i ziyaret etti. Başkanımız Arslan Keleş üyelerimize yeni işyerlerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.