06 Temmuz 2022 Karadeniz Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi’nin yeni Başkanı Murat Toprak ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş'i makamında ziyaret etti.

Karadeniz Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi’nin yeni Başkanı Murat Toprak ve yönetim kurulu üyeleri Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş'i makamında ziyaret etti. Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız’ında bulunduğu ziyarette, Karadeniz Ereğli Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Murat Toprak yönetim kurulunu tanıtarak hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgiler verdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette odamız ile Su Ürünleri Kooperatifi iş birliği yaparak su ürünleri üzerine yapılacak projelerde ortak hareket etme noktasında fikir birliğine varıldı.