AK Parti Zonguldak Milettvekili Hamdi Uçar AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt,İl Genel Meclis Başkanı Nejdet Karaveli ve İl Genel Meclis Üyeleri Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş'i ziyaret etti. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.
Ziyarette Kdz. Ereğli TSO’nun ilçeye kazandırmayı planladıkları 2. Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları, tersaneler bölgesinin yeniden canlandırılmasına yönelik projeleri ve endüstriyel tarım bölgesi ve Ereğli ile ilgili güncel konular görüşüldü.