05 Eylül 2022 Kdz. Ereğli TSO ve Artı 4 Akademi işbirliğinde Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde “Liderlik” konulu seminer düzenlendik.

Kdz. Ereğli TSO ve Artı 4 Akademi işbirliğinde Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde “Liderlik” konulu seminer düzenlendik. Eğitmen, Danışman ve Yazar Gökhan Okçu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Liderlik” seminerine çok sayıda oda üyemiz katıldı. Bilginin hak eden kişiye ulaştığını söyleyen Eğitmen, Danışman ve Yazar Gökhan Okçu, liderlikle ilgili en önemli hususun bir şey olursa senin sayende, olmuyorsa senin yüzünden olduğunu belirtti. Okçu, sunumunda ekip yönetimi, kişinin kendisini yönetmesi, liderlikle ilgili önemli hususlar gibi bir çok konuya değinerek, katılımcılara somut örnekler ile çalışmalar yaptırdı.
Oda Bakanımız Arslan Keleş, seminere katılım sağlayan herkese teşekkür etti.