14 Ekim 2022 Odamızın ilk Yönetim Kurulu toplantısı Oda Başkanımız Arslan Keleş başkanlığında yapıldı.

Odamızın ilk Yönetim Kurulu toplantısı Oda Başkanımız Arslan Keleş başkanlığında yapıldı. Toplantıda Kdz. Ereğli’nin öncelikli sorunları ve çözümleri noktasında istişare edildi. Toplantı gündeminde hali hazırda devam eden ve yapılması planlanan projeler görüşülerek, yol haritası çizildi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Serdar Bakkaloğlu ve Harun Günönü seçilirken, Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine Cem Gül getirildi. Başkanımız Keleş, ilk yönetim kurulu toplantısının hayırlara vesile olmasını dilerken, hız kesmeden projeler üzerine yoğunlaşacaklarını söyledi.