ESSEN-ZONGULDAK EKONOMİ FORUMU

19 Eylül 2023 ESSEN-ZONGULDAK EKONOMİ FORUMU
ESSEN-ZONGULDAK EKONOMİ FORUMU

ESSEN-ZONGULDAK EKONOMİ FORUMU  
Sayın İlgili,

Ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan birçok ortak noktası bulunan Zonguldak ve Essen şehirleri arasında ilişkileri geliştirmek ve bu sürecin ticarete de olumlu yansımalarını sağlamak adına Kasım ayında Essen’de bir ekonomi fuarı gerçekleştirilecektir. Etkinlik öncesi hedef kitlenin doğru tespiti ve karşılıklı eşleştirmenin her iki tarafta koordine edilmesi büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda, planlama ve organizasyonun etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için formda yer alan bilgilerin eksiksiz bir şekilde 25 Eylül 2023 tarihine kadar doldurulması büyük önem arz etmektedir.

NOTLAR:

28-29 Kasım 2023 tarihinde Almanya/Essen’ de düzenlenecek, şirket eşleştirme ve B2B iş görüşmelerinin gerçekleşeceği Ekonomi Konferansına katılım ücreti 500 Eurodur. Fiyat 1 şirket yetkilisi içindir. Daha fazla katılım sağlayacak her 1 kişi için 400 Euro ekstra katılım ücreti alınacaktır.

Konaklama, uçak ve vize maliyetleri yukarıdaki ücrete dahil değildir. Net katılımcı sayıları oluştuktan sonra bu konuda çalışma yapılacaktır.

Ücrete dahil olan hizmetler:   Stant ücreti (stant, masa, sandalye)

                                                Stant giydirme işlemleri

       Etkinlik alanı yeme -içme

                                                Etkinlik alanına transferler

                                                Tercüme hizmeti

 

Vize ihtiyacı olan katılımcıların başvuruları toplu olarak yapılacaktır.

Konaklama ile ilgili Essen Belediyesi bizlere indirimli/anlaşmalı otel listesi sunacaktır.