KDZ.EREĞLİ TSO TARAFINDAN UR-GE DESTEK PROGRAMI PROJE LANSMANI DÜZENLENDİ

24 Temmuz 2024 KDZ.EREĞLİ TSO TARAFINDAN UR-GE DESTEK PROGRAMI PROJE LANSMANI DÜZENLENDİ
Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından UR-GE Destek Programı Proje Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından özellikle demir çelik sektörünün uluslararası alanda rekabet gücünü artırmaya ve ticari ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla TSO hizmet binasında UR-GE Destek Programı Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Katılımcılara, Proje Koordinatörü Bahadır Başkonuş tarafından detaylı bilgilendirme yapılırken; toplantıda TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harun Günönü, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Gül, Meclis Üyesi Hüseyin Tatlıbaş ve İmalat 2. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Oktay’ da hazır bulundu. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Oda yönetimi; meslek komiteleri tarafından yoğun ilgili gösterilen toplantının ana teması ‘ Uluslararası alanda işletmelerimizin rekabet gücünü artırmaya ve ticari ilişikilerin güçlendirilmesine yönelik adımların atılacağı, ziyaretlerin gerçekleştirileceği ve yüz yüze görüşmelerin yapılarak iş bağlantıları oluşturulmasının amaçlandığı bu destek programı sayesinde Ülke ekonomimize katkı sağlanması da en önemli hedeflerimizdendir.’, şeklinde bildirildi.