13 Aralık 2016 ODAMIZ TARAFINDAN ALAPLI MESLEK YÜKSEK OKULUNDA KOSGEB VE KGF DESTEKLERİ ANLATILDI.

Odamız tarafından , Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulunda KOSGEB ve KGF Destekleri ile ilgili seminer tertip edildi.\r
Öğrenciler´in yoğun ilgi gösterdiği seminere, Kdz.Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, KOSGEB Temsilcisi Kubilay Arslangörür, KGF Ereğli Müdür Yardımcısı Mehmet Ersin Salman ve KGF KOBİ Uzmanı Hicran Kaya katıldı.\r
Yaklaşık 2 saat süren seminerde devlet teşvikleri, KOSGEB Girişimcilik Desteği ve KGF Destekleri hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Soru ve cevap bölümünün ardından seminer sona erdi.