27 Şubat 2017 28. VERGİ HAFTASI SEBEBİYLE, VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ MUHARREM GÖVCE’DEN ODAMIZA ZİYARET
28. Vergi Haftası münasebeti ile Vergi Dairesi Kdz.Ereğli Müdürü Muharrem Gövce Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen Ziyarette , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sertan Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Çivici de yer aldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker, Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’ ye teşekkürlerini ileterek , İlçemizin içinde bulunduğu durum ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Vergi Dairesi Müdürü ve Vergi Dairesi çalışanları , Başkanımıza çiçek takdim ederek makamdan ayrıldılar.