KDZ EREĞLİ TSO’DA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

09 Mart 2017 KDZ EREĞLİ TSO’DA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
BAKKA Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenliyor.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ileKdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle 24-27 Mart2017 tarihleri arasında 14:30-21:00 saatleri arasındaEreğli’de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir. Eğitime katılacak kursiyer kontenjanı 30 olarak belirlenmiş olup eğitimi başarıyla tamamlayanlara Girişimcilik Sertifikası verilecektir. Bu sertifikaya sahip olan kursiyerler KOSGEB´e destek başvurusunda bulunabilecekler ve KOSGEB´in başvuruyu uygun bulması durumunda Girişimcilik desteklerinden faydalanabileceklerdir.Her bir katılımcının toplamda 32 saat olan eğitimin en az 26 saatine katılmış olması zorunludur.

Son başvuru tarihi 20 Mart 2017 olarak belirlenmiş olup adayların başvuru için aşağıda linki verilen formu doldurmasıgerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız.

KOSGEB Girişimci Desteği detayları için tıklayınız.