13 Mart 2017 BAKKA VE KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI“ETKİLİİ LETİŞİM TEKNİKLERİ” KONULU EGİTİMLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Odamız ve BAKKA işbirliğinde, gerçekleştirilen Teknik Destek Projesi kapsamında “Etkili İletişim Teknikleri” konulu eğitimler, eğitmen Cem Özüak tarafından Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplam 8 gün süren Eğitimlerimiz, Odamız Konferans Salonunda 4 farklı Gruba 2’şer günlük süre ile yaklaşık 110 kişiye eğitim verilmiştir.
Eğitimden Kdz Ereğli Kaymakamlığı Personeli, Kdz Ereğli Belediyesi Personeli, Kdz Ereğli Tso Personeli, Kdz Ereğli Osb Personeli ve Kdz Ereğli Tso’nun üyeleri faydalanmıştır.
Akreditasyon Belgesine sahip olan Odamız üye eğitimlerine her zaman önem vermektedir. İlerleyen zamanlarda da üyelerimizin talebi üzerine eğitimler verilmeye devam edilecektir.