ODAMIZ TARAFINDAN 60 KURSİYERE KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ.

11 Mayıs 2017 ODAMIZ TARAFINDAN 60 KURSİYERE KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ.
Odamız ve BAKKA işbirliğinde Mart ve Nisan aylarında açılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan toplam 60 kursiyere sertifikaları 10/05/2017 Çarşamba saat 17:00’de TSO Hizmet Binası Konferans salonunda düzenlenen tören ile takdim edildi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı Sayın Nazım Madenoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çivici, Mehmet Remzi Alim, Sibel Demirçin, Abdulkadir Çınar ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı İzleme,Değerlendirme Ve Raporlama Birimi Başkanı Hakkı Yavuz Toplu katıldılar.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker’in açılış konuşması ile başlayan törende girişimciliğinin önemine değinen Başkan Yaşar Tetiker bazı istatistik veriler ile bugüne kadar olan girişimcilerin durumlarını değerlendirdi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker, Kdz.Ereğli Kaymakamı Sayın Nazım Madenoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Uysal ve BAKKA Temsilcisi Hakkı Yavuz Toplu tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifikaların takdim edilmesinin ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirilerek tören sona ermiş oldu.