12 Mayıs 2017 ODAMIZ YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KAYMAKAM, BELEDİYE BAŞKANI VE KÜÇÜK SANAYİCİ SİTESİ YÖNETİCİLERİ KATILDI.
Odamız tarafından 10/05/2017 Çarşamba saat 18:00’de yapılan Yönetim Kurulu toplantımıza Kdz.Ereğli Kaymakamı Sayın Nazım Madenoğlu ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Uysal ve Küçük Sanayi Sitesi Yöneticileri, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çivici, Abdulkadir Çınar, Mehmet Remzi Alim ve Sibel Demirçin katıldılar.

Daha evvelki TSO Yönetim Kurlu toplantılarında Sanayi Sitesi Yöneticileri’nin dile getirdiği sorunlar bu sefer Kaymakam Sayın Nazım Madenoğlu ve Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Uysal’ın katıldığı toplantıda detaylı bir şekilde istişare edildi.Karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Gerekli çalışmalar ve araştırmalar yapılarak en yakın zamanda tekrar toplanılmasına karar verildi. Gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat kadar sürdü.