MHP’NİN YENİ İLÇE YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

12 Mayıs 2017 MHP’NİN YENİ İLÇE YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Rahman Demirtürk ve İlçe teşkilatı ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar TETİKER, MHP İlçe Başkan ve Yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar dilerken, Mhp İlçe Başkanı Rahman Demirtürk kendilerini kabul etmelerinden dolayı Başkan Yaşar Tetiker’e teşekkür etti.

TSO Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın’ın ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yönetim kurulunun ’da hazır bulunduğu ziyaret karşılıklı görüş alışverişi yapılarak yaklaşık 1 saat sürdü.