20 Eylül 2017 ODAMIZ TARAFINDAN, KOSGEB KOBİGEL DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Odamız tarafından, 20/09/2017 Çarşamba günü Oda Hizmet Binası Konferans Salonunda KOSGEB KOBİGEL Destek Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını KOSGEB Zonguldak Müdürü Güven AKTAŞ yaparken işletmelerimiz için büyük olanak sağlayan KOBİGEL Desteği’nin önemine değinerek tüm imalat sektöründe yer alan işletmelerin bu fırsatı çok iyi değerlendirmelerini belirtti.
Gerçekleşen toplantıya, Zonguldak KOSGEB Müdürü Güven AKTAŞ, Uzman Soner KAYNAR ve çok sayıda firma yetkilisi katıldılar.
Zonguldak KOSGEB Müdürlüğü Uzmanlarından Soner KAYNAR’ın sunumları ile gerçekleştirilen Bilgilendirme Toplantısı hibe ve kredilerden oluşan toplam 1.000.000 TL tutarında ki destekler ile ilgili detaylı bilgiler verdi.
Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı soru ve cevap kısmının ardından sone erdi.