SANTEK 2017 TÜYAP 4. DOĞU MARMARA SANAYİ VE TEKNOLOJİ FUARI

28 Eylül 2017 SANTEK 2017 TÜYAP 4. DOĞU MARMARA SANAYİ VE TEKNOLOJİ FUARI
TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından 2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek SANTEK 2017 - 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) iş birliği ile Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın değerli destekleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi´nde sanayi ve teknoloji sektörünün buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

TÜRKİYE’NİN SANAYİ DEVLERİ TÜYAP SANTEK 2017 FUARI’NDA BULUŞUYOR