ODAMIZ VE ZONGULDAK TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

09 Kasım 2017 ODAMIZ VE ZONGULDAK TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Odamız ve Zonguldak Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğinde, 08/11/2017 Çarşamba saat 14:30’da Odamız Konferans Salonunda Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Odamız ve Zonguldak Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğinde, 08/11/2017 Çarşamba saat 14:30’da Odamız Konferans Salonunda Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 6502 sayılı “Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Kanunu ile 6585 sayılı perakende ticaretin düzenlenmesi hakkında kanunun iş verenlere yüklediği görevler ve yaptırımları hakkında içeriğin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı Ticaret İl Müdürü; İsmail Maden, Ticaret İl Müdürlüğü Şef; Cafer Karagüzel ve Ticaret İl Müdürlüğü Raportör;
Özge Ablakoğlu Tetik ’ in sunumları ile gerçekleştirildi.
Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Çivici ’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya, Esnaf Odalarına bağlı Oda Başkanları , Yöneticiler ve Üyelerimiz katıldı.
Yaklaşık 2 saat süren toplantı da hem tüketiciler için hem de satıcılar için oldukça önemli bilgilere yer verilirken konuklar büyük bir ilgi ile toplantıyı takip ettiler. Soru ve cevap kısmının ardından toplantımız sona erdi.