KDZ EREĞLİ BELEDİYE AK PARTiLİ MECLİS ÜYELERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

02 Mayıs 2018 KDZ EREĞLİ BELEDİYE AK PARTiLİ MECLİS ÜYELERİNDEN ODAMIZA ZİYARET
Kdz Ereğli AK Partili Belediye Meclis Üyeleri; Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler.

Kdz Ereğli AK Partili Belediye Meclis Üyeleri; Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan yer alırken, Kdz Ereğli Belediye Meclis Üyeleri; Reşat Latif, İhsan Yazıcıoğlu, Yusuf Kalay, Fevzi Mazlum, M. Mustafa Şentürk, Turgay Aydın, Sezai Meriç, Mehmet Erdoğan ve Sabri Dinç yer aldılar.
Kdz Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’e ve Meclis Başkanımız İlhan Yazıcıoğlu’na yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri; İlçemiz adına verilecek mücadelelerde sonuna kadar destek vereceklerini belirttiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu Kdz Ereğli AK Partili Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ettiler.