KDZ EREĞLİ TSO ZİYARETLERİ DEVAM ETMEKTEDİR,

08 Mayıs 2018 KDZ EREĞLİ TSO ZİYARETLERİ DEVAM ETMEKTEDİR,
08/05/2018 Salı günü saat: 11:30’da S.S. Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yöneticileri, saat:12:00’da Olay 67 Haber Portalı Sahibi İsmet Yazıcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sinan Durdu odamızı ziyaret etmişlerdir.

Kdz Ereğli Tso Yönetim Kurul Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Meclis Bşk Yrd Taha Kuyumcuoğlu Yönetim Kurul Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurul Üyeleri Tasin Tanyıldız, Kadir Çaygeç, Mevlüt Özdemir ve Özgür Erdoğan, Meclis Katip Üyesi Suat Keleş Saat 12:30’da Kdz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ettiler. İlçemiz hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Ziyaretlerin ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş ve Tso Yöneticileri Kdz Ereğli Tso’da ziyaretleri kabul ettiler;
Denizbank Müdürü Cenk Mekik, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve Yöneticileri, Kdz Ereğli Kent Konseyi Başkanı Yusuf Karaoğlu ve beraberindeki heyet, Kdz Ereğli Girişimci ve Yönetici İş Kadınları Derneği yetkilileri, Halkbank Şube Müdürü Funda Sınırbaş odamızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuşlardır