KDZ.EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN UYSAL’DAN ODAMIZA ZİYARET

17 Mayıs 2018 KDZ.EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN UYSAL’DAN ODAMIZA ZİYARET
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’i makamında ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Hüseyin Ağlar, Atilla Bulak, Deniz Koca yer alırken, Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk ve Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tasin Tanyıldız, Özgür Erdoğan ve Meclis Katip Üyesi Suat Keleş yer aldılar.
Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’e yeni görevlerinde başarılar dileyen, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal İlçemiz adına hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı ve Yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Arslan Keleş, “ İlçemiz adına ne gerekiyorsa var gücümüzle çalışarak, Ereğlimizin kalkınması için elimizden gelenin fazlasını yaparak mücadelemizi vereceğiz” dedi.