18 Mayıs 2018  KDZ EREĞLİ TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARSLAN KELEŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Kdz Ereğli Tso Yönetim Kurul Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurul Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurul Üyeleri Tasin Tanyıldız, Kadir Çaygeç, Mevlüt Özdemir, Özgür Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Salih Topaloğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

18 Mayıs 2018 Cuma günü saat: 14:00’da Kdz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’i ziyaret etti.
Aynı gün içerisinde Saat 14:30’da Ereğli Kars Kafkas Folklor Derneği Başkanı Soykant Öztürk, Turgut Tanyıldız, Aziz Boy, Mehmet Erbem, Suat Öztürk, Asım Tazegül ile birlikte Tso Başkanımız Arslan Keleş’i Makamında ziyarette ettiler.
Devam eden ziyaretlerde Saat 15:15’de İş Bankası Müdürleri İlknur Akyürek ve Tamer Dinçer, Saat 15:30’da Kdz Ereğli Belediye Meclis Üyelerinden Fevzi Ekşi ve Hasan Pınarcık ve Subaşı Haber Gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Çetin, saat 16:00’da Kdz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve Kdz Ereğli Mahalle Muhtarlarında oluşan heyet ile birlikte Odamızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.