KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ARSLAN KELEŞ, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

12 Temmuz 2018 KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ARSLAN KELEŞ,  BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.
12/07/2018 Perşembe günü Odamız meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş basın toplantısı düzenlemiştir,

Toplantıya Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, TSO Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Erdoğan, Kadir Çaygeç, Mevlüt Özdemir ve Tasin Tanyıldız, Meclis Başkan Yardımcıları Salih Topaloğlu ve Taha Kuyumcuoğlu ile Meclis Katibi Suat Keleş de hazır bulundu.
İlk basın toplantısını gerçekleştiren Başkan Arslan Keleş; Ereğli’deki gündem de olan sorunları dile getirdi. Bu sorunları birbirimizden kopuk şeklide değil bir araya gelerek çözüm bulunacağını ifade etti.
“Şehrin sorunlarını birlikte çözmeye talibiz. Davamız Ereğli menfaatleridir, bu amaç doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz” diyen konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Odanın çehresini değiştiriyoruz. Ereğli’yi ihracat şehri haline getireceğiz. Ekonomi Bakanlığı’na bir proje yazıyoruz.
“Bizim sahada daha çok olmamız gerekiyor.”diyen Başkan Arslan Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Planlamalarımızı yaptık, bize oy veren vermeyen herkesi yerinde ziyaret edeceğiz. Yönetim kurulu toplantıları yapılıyor en kısası 1 saat sürüyor. Tartışarak çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ben dedim oldu şeklinde bir anlayışımız yok, gayet iyi, dinamik, sonuç odaklı çalışan meclis ve yönetime sahibiz” dedi.
Yaklaşık 1 saat süren Basın Toplantısında detaylı bir bilgilendirme yapan Başkan Arslan Keleş, ardından Gazetecilerin sorularını yanıtladı.