KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODAMIZDA “YENİ DEGİSEN TASINMAZ TİCARETİ HAKKINDAKİ YÖNETMELİKLE “İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TERTİP EDİLMİSTİR.

28 Eylül 2018 KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODAMIZDA “YENİ DEGİSEN TASINMAZ TİCARETİ HAKKINDAKİ YÖNETMELİKLE “İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TERTİP EDİLMİSTİR.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında, Yeni Değişen Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelikle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

22 Eylül Cumartesi günü, saat 11.00’de Kdz. Ereğli Emlakçılar Derneği işbirliği ile TSO Konferans Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, Kdz. Ereğli Tapu Sicil Müdürü Aysun Kırgöz, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan, Kdz. Ereğli Emlakçılar Derneği Başkanı İ. Hakkı Demirçin ve Kdz Ereğlide faaliyet gösteren emlakçılar katıldı.
Toplantıda ilk olarak; Ticaret Zonguldak Ticaret İl Müdürülüğü memuru Sema Eser, ilgili kanun ve yönetmelikler kapsamında Yetki Belgesi, Mesleki Yeterlilik Belgesi, işletmelerde Aranan Şartlar, Taşınma Ticaretine Konu Hizmetler gibi gibi konu başlıklarını sunum eşliğine işledi. Ardında Kdz. Ereğli Tapu Müdürü Aysun Kırgöz ise işlemler ilgili bilgilendirmede bulundu.