“İMAR BARIŞI” KONULU BİLGİLENDİRME KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

04 Ekim 2018 “İMAR BARIŞI” KONULU BİLGİLENDİRME KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘İmar Barışı’ konulu konferans gerçekleştirildi

Konferansa Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Şenol Yücel ve Şehir plancısı Utku Başar, ‘imar Barışı’ konusunda katılımcıları bilgilendirdi. ‘İmar Barışı’ konusunda son başvuru tarihinin 31.10.2018 tarihinde olduğunu belirtti.
Konferans açılışında konuşan Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, amaçlarının güncel konularda üyelerini bilgilendirmek olduğunun altını çizerek; “Göreve geldiğimiz günden itibaren güncel konularda üyelerimizi bilgilendirmek için çaba sarf ediyoruz. İmar Barışı üyelerimiz için önemli bir konu. Davetimizi kırmayıp, bizlere destek veren Çevre ve Şehircilik müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi.
Yaklaşık iki saat süren toplantı soru cevap şeklindi sona erdi.