KDZ EREĞLİ KAYMAKAMI SAYIN İSMAİL ÇORUMLUOĞLU’NDAN ODAMIZA İADEYİ ZİYARET

08 Ekim 2018 KDZ EREĞLİ KAYMAKAMI SAYIN İSMAİL ÇORUMLUOĞLU’NDAN ODAMIZA İADEYİ ZİYARET
Kdz Ereğli Kaymakamı Sayın; İsmail Çorumluoğlu bugün saat 10:00’ da Odamıza iadeyi ziyaret gerçekleşmiştir.

Sayın Kaymakamımızı Odamız ziyaretinde; Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Ahmet Türk, , Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Özdemir, Özgür Erdoğan, Meclis Üyeleri Salih Topaloğlu, Suat Keleş ve Genel Sekreter Gündüz Acar tarafından karşılanmıştır.

Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Kaymakam Sayın İsmail Çorumluoğlu’na Odamızın yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili bilgiler vermiştir. Sayın Kaymakamımız TSO’ nun yapmış olduğu çalışmalarda yanında olacağını belirtmiştir. Yaklaşık 1 saat süren ve Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Kaymakam Sayın İsmail Çorumluoğlu, Başkan Arslan Keleş’in makamından ayrıldı.