01 Kasım 2018 KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI (TSO) YÖNETİMİNİN, PAZARYERİ ESNAFIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
KDZ. Ereğli, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetiminin, Pazaryeri esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi ve

sorunlarını dinledi. Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Taha Kuyumcuoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Özdemir, Tasin Tanyıldız, Özgür Erdoğan ve Meclis Kâtibi Suat Keleş ile birlikte Pazaryeri esnafıyla simit-keş kahvaltısında bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kahvaltının ardından Pazaryerini gezen Keleş ve beraberindekiler, Kdz. Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın´dan bilgi aldı.