25 Mart 2014 Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Üyelerine 27-03-2014 Perşembe Günü İş Sağlığı ve Güvenliği Konusunda Seminer Tertip Edilecektir

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize yönelik İş Kanunu , İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve İş Kur hizmetleri ile yasal yükümlülükleri konularında seminer tertip edilecektir.\r
\r
Çalışanların ve işyeri güvenliğinin sağlanması amacıyla; İş Güvenliği, Tesis Güvenliği ve Çalışanların Sağlığına yönelik olarak koruyucu ve önleyici faaliyetlerin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması çalışmaları kapsamında,bu çalışma ve uygulamaların yasalara uygun olarak yürütülmesini sağlamak amacıyla 27/03/2014 Perşembe günü saat 14.00’de Oda Hizmet Binamızda ki Konferans Salonunda İŞ Kur İl Müdürü Sn. Gönül DEMİRSU tarafından gerçekleştirilecek seminerine tüm üyelerimiz ve işyeri temsilcileri davetlidir.