16 Eylül 2014 KDZ.EREĞLİ TSO VE BAKKA İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLEN PROJE İÇİN SONUÇ TOPLANTISI TERTİP EDİLECEKTİR.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın desteklediği Ereğli’ nin Yatırım Fizibiliteleri ile Rekabet Gücünün Arttırılması Projesi için geçtiğimiz ay Ortak Akıl Toplantısı düzenlemiş ve 7 adet yatırım yapılabilecek sektör çalışması yapılmıştı. Belirlenen 7 adet sektör için fizibilite çalışmaları yapılmış ve kitapçıkların basımı için hazır hale getirilmiştir. Bu çalışmaların sonucu olarak hazırlanan fizibilite raporları hakkında detaylı bilgilerin verilebilmesi için , 15/09/2014 Çarşamba günü Oda Hizmet Binamızda saat 14:30 da Sonuç Toplantısı tertip edilecektir. Tüm üyelerimiz davetlidir.