ODAMIZDA TORBA YASA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

02 Ekim 2014 ODAMIZDA TORBA YASA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun´un 11/09/2014 tarihinde Resmi Gazete´de yayımlanarak Yürürlüğe girmesiyle, SGK borçlarının yapılandırılmasının usul ve esasları ile sosyal Güvenlik, iş sağlığı ve güvenliği ile iş mevzuatında birçok değişiklik yapılmış ve Mevzuata bazı yenilikler getirilmiştir. Yapılan bu düzenlemeler tüm işyerlerini ve çalışanları yakından ilgilendirmektedir. Bu itibarla;02/Ekim/ 2014 Perşembe günü saat 17.00´de Odamız konferans salonunda Odamız üyelerinin ve ilçe esnafının soru ve sorunlarına yanıt olacağını düşündüğümüz bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.