TÜRK METAL SENDİKASINI ZİYARET ETTİK

08 Ekim 2014 TÜRK METAL SENDİKASINI ZİYARET ETTİK
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Tetiker ve Meclis Başkanımız Sn. Faruk Yazıcı ,Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda görevli Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret etti.

Başkanımız Yaşar Tetiker, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Metal’in ülkede ve ilçede personel kesimin en kocaman organize sendikası olduğunu belirtti. TSO olarak kaza menfaatleri amaçlı sendika ile vakit zaman tek araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını hatırlatan Tetiker, “İlçemizde ekonominin kalbi olarak TSO, çalışanın kalbi olarak Türk Metal ile yaşamsal çıkarlarda görüş ayrılığımız olmaz. Sayın Odabaş ve ekibi, ülkenin en kocaman işçi örgütünün gereğini Ereğli’de de adına getiriyor. Bu vesileyle kendisini tek defa henüz kutluyorum. Nezaket muhtevalı bu ziyaretimizde de görüş alışverişinde bulunduk, Nihai derece pozitif tek ziyaret oldu.” dedi.\r
\r
Odabaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgesel çıkarlar doğrultusunda atılacak her adımın yakınında olacaklarını ifade etti. Odabaş, ziyaretin hatırasına Tetiker’e, içerisinde 2 tane kahve fincanı yer alan armağan takdim ettiği ziyarette, Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen de yer aldı.