ODAMIZDA AKREDİTASYON KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

12 Ağustos 2014 ODAMIZDA AKREDİTASYON KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI
10. DÖNEM AKREDİTASYON GRUBUNDA BULUNAN KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASININ 2. AKREDİTASYON KOMİTE TOPLANTISI 12/08/2014 SAAT 15:30 MECLİS TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI.

Akreditasyon sürecinde olan Odamızda Sistem danışmanımız Sn. Banu Yüksel tarafından hazırlanan iş planına göre görev dağılımı yapıldı. Web sayfamız ile ilgili yenileme çalışmaları görüşüldü. Üye anketlerimiz analiz edildi. Çalışan memnuniyet, yapılması kararlaştırıldı. Personel Performans değerlendirme sistemi kurulması görüşüldü. Kaplumbağa metodolojisi tüm süreçlere uygulanması kararlaştırıldı. Üye ilişkileri veri tabanı hazırlığı başlatıldı. Süreç Performans kriterlerinin göstergelerinin hazırlanmasına karar verildi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sistem danışmanımız Banu Yüksel´in kapanış konuşması ile son buldu.