ÜYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

10 Şubat 2020 ÜYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

08 Ocak 2020 Cumartesi günü Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş Üye ziyaretlerine devam ediyor. Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, beraberinde Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Türk ve yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan ile birlikte bir dizi Üye ziyaretinde bulundular.
yoğun kar yağışına rağmen üye ziyaretlerine ara vermeksizin devam ediliyor. Öz Subaşı Ticaret, ile başlayarak Akarsu Cam Balkon Dünyası, Sinan Otomotiv,
Beycik İnşaat, Murat Usta Pide Lahmacun Salonu ve Karanfil Pastanelerinde son buldu.
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş; üyelerimize ziyaret etmeye devam edeceğiz, ve sorunlarını dinleyerek çözüm üreteye çalışacağını belirtti