25 Şubat 2015 ZONGULDAK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SALİH DEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ YAŞAR TETİKERİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Zonguldak TSO’ dan Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Sayın Salih DEMİR, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı, Yaşar TETİKER ’i makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETiKER ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan YALÇIN’ın da bulunduğu samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Salih DEMİR’ e adaylık sürecinde başarılar diledi. Bir süre daha sohbet edilmesinin ardından Salih DEMİR, Başkan Yaşar TETİKER’ in makamından ayrıldı.