KDZ.EREĞLİ TSO , PERSONELİNE KAYNAŞMA YEMEĞİ DÜZENLEDİ.

09 Mart 2015 KDZ.EREĞLİ TSO , PERSONELİNE KAYNAŞMA YEMEĞİ DÜZENLEDİ.

08/03/2015 Pazar günü Kdz.Ereğli TSO Genel Sekreterliği tarafından Oda personeline aileleri ile birlikte Göztepe Restorant’ ta kaynaşma yemeği düzenlendi. Personel, ailelerinin birbirleri ile bütünlüğünü sağlamak amacı ile gerçekleştirilen organizasyondan son derece memnun kalırken Oda Personelinin bu tür organizasyonlar sayesinde eşlerinin ve çocuklarının birbirleri ile kaynaşmasının önemine vurgu yapıldı. Tüm aileleri tek tek masalarında ziyaret eden Genel Sekreter Gündüz ACAR , düzenlenen yemeğin son derece faydalı olduğunu söylerken Personel ve aileleri ise başta Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETİKER olmak üzere , Genel Sekreter Gündüz ACAR’ a teşekkür ettiler. Uzun süren sohbetin ardından tüm personel aileleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.