Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARSLAN KELEŞ MESLEK VE KARİYER GÜNÜ SÖYLEYİŞİNE KATILIM SAĞLADI. - Ereğli TSO

KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARSLAN KELEŞ MESLEK VE KARİYER GÜNÜ SÖYLEYİŞİNE KATILIM SAĞLADI.

01 Ocak 1970 KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARSLAN KELEŞ MESLEK VE KARİYER GÜNÜ SÖYLEYİŞİNE KATILIM SAĞLADI.
KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARSLAN KELEŞ MESLEK VE KARİYER GÜNÜ SÖYLEYİŞİNE KATILIM SAĞLADI.

 
Kdz.Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği meslek ve kariyer günü söyleşisine katılan Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş; Söyleşide kendi özgeçmişinden, iş hayatından, gençlerin meslek seçimlerinde ve sosyal hayatlarında nelere dikkat etmesi gerektiğinden bahsetti söyleşi sonunca öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık 1 saat süren söyleşi sonrasında Tobb , Tobb Ekonomi Üniversitesi ve Kdz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği sonucu oluşturulan Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda okulun gelecekteki faaliyetleri görüşüldü.

Photos