Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
YATIRIMLAR VE PROJELER YERİNDE İNCELENDİ - Ereğli TSO

YATIRIMLAR VE PROJELER YERİNDE İNCELENDİ

01 Ocak 1970 YATIRIMLAR VE PROJELER YERİNDE İNCELENDİ
YATIRIMLAR VE PROJELER YERİNDE İNCELENDİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’in de katılımıyla; Zonguldak’ta sektörel çeşitliliğin sağlanması ve istihdamın arttırılmasına yönelik projeler incelendi. Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Zonguldak TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, BAKKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Tarım Orman İl Müdür Vekili Hasan Akcaalan ve OSB Müdürü Özgür Okur ile birlikte Teknopark bina projesi ile Maden Makineleri Kümelenmesi (MAKZON) konusunda yetkililerden bilgi alınarak, yatırımlar yerinde incelendi. Heyet tarafından daha sonra Bakacakkadı beldesindeki ‘Girişim Sanayi Sitesi’nin temelleri atıldı.
Gökçebey-Devrek OSB proje alanı ve alt yapı inşaatı devam eden Sera Organize Sanayi Bölgesi'nde de incelemelerde bulunan heyet daha sonra, Filyos Endüstri Bölgesi, Filyos Liman inşaatı ve TP-OTC Kıyı Lojistik Merkezi'nde brifing aldı.
Kasım ayı ortasından itibaren heyet tarafından Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçeleri ziyaret edilerek yeni yatırım alanları ile ilgili incelemelerde bulunulacak.


Photos