Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN "ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK" KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TERTİP EDİLDİ. - Ereğli TSO

ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN "ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK" KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TERTİP EDİLDİ.

01 Ocak 1970 ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Gönül Demirsu ile SGK İl Müdürü Sayın Erkin Avcı tarafından [tirnak]ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK[tirnak] konulu Odamız Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı tertip edildi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Gönül Demirsu ile SGK İl Müdürü Sayın Erkin Avcı tarafından 01/03/2017 Çarşamba saat 14:30’da Odamız Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı tertip edildi.
Düzenlenen toplantıya, Kdz.Ereğli Kaymakamı Sayın Nazım Madenoğlu ve Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker ile Oda Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici ile birlikte çok sayıda TSO üyesi katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından , kürsüye çıkan Kdz.Ereğli Kaymakamı Sayın Nazım Madenoğlu katılımcılara girişimciliğin ve reel sektörün ülkemizdeki önemine vurgu yaparak kısa bir konuşma gerçekleştirdi.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Gönül Demirsu’ nun sunumu ile İşkur destek ve teşvikleri hakkında tanıtım yapılırken , SGK İl Müdürü Sayın Erkin Avcı tarafından da SGK Kurum hizmetleri hakkında önemli bilgilere yer verildi.
Yaklaşık bir buçuk saat süren bilgilendirme toplantısı, soru ve cevap kısmına geçilmesinin ardından sona erdi.