Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
“GÜLŞEN UTKU ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KDZ EREĞLİ TSO ZİYARETİ” - Ereğli TSO

“GÜLŞEN UTKU ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KDZ EREĞLİ TSO ZİYARETİ”

01 Ocak 1970 “GÜLŞEN UTKU ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN KDZ EREĞLİ TSO ZİYARETİ”
Kdz Ereğli’de faaliyet gösteren Gülşen Utku Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Okul Müdürü Biray Demirhan Döl ile birlikte buğün saat:14:00’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker’i ve Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Çivici’yi Yönetim Kurulu Odasında ziyaret etti.

Kdz Ereğli’de faaliyet gösteren Gülşen Utku Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Okul Müdürü Biray Demirhan Döl ile birlikte buğün saat:14:00’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker’i ve Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Çivici’yi Yönetim Kurulu Odasında ziyaret etti. Yaklaşık 20 öğrenci Dünya ülkelerinin yöresel kıyafetleri ile Sn Tetiker’in odasında 1 saate yakın konuk oldular. Ziyaret esnasında Sn Tetiker öğrencilerle tek tek tanışarak sohbet etti.
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker öğrencilere makam koltuğunu sırayla teslim etti. Gülşen Utku Anaokulu öğretmen ve öğrencileri yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler, toplu çekilen fotoğraftan sonra misafirler makamdan ayrıldılar.