Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
ERDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER BAKTIR VE ERDEMİR YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ. - Ereğli TSO

ERDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER BAKTIR VE ERDEMİR YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

01 Ocak 1970 ERDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER BAKTIR VE ERDEMİR YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.
Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Baktır, Erdemir Genel Müdürü Sayın Sedat Orhan ve Erdemir Grup Satın Alma Koordinatörü Sayın Kürşat Korkmaz 15/05/2017 Pazartesi saat 11:30’da Odamızı ziyaret etti.

Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Baktır, Erdemir Genel Müdürü Sayın Sedat Orhan ve Erdemir Grup Satın Alma Koordinatörü Sayın Kürşat Korkmaz 15/05/2017 Pazartesi saat 11:30’da Odamızı ziyaret etti.
Üç saat süren ziyarette, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çivici, Abdulkadir Çınar, Mehmet Remzi Alim ve Sibel Demirçin hazır bulundular.
Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Baktır; ”Göreve geldiğim günden beri Yaşar Başkan’la istişare içerisindeyiz, kendisi ile yüz yüze ve telefonda birçok kez görüştük. Kendisi Oda üyelerinin sorunlarını bana birçok kez aktardı. Odamıza ilk kez gelime fırsatı bulduk, bundan sonra sık sık bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bu sene Erdemir’in 52. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.
Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Baktır Nakliye, Sac, İmalat ve İnşaat sektör temsilcileri ile ayrı ayrı toplantılar yaptı. Toplantıda üyeler yaşanan önemli sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili Erdemir Yöneticilerini bilgilendirdi.
Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker “ Buğün gerçekleştirilen genişletilmiş Yönetim Kurulu ve Meslek gruplarının temsilcileri ile yapılan toplantımıza Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Baktır, Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan ve Erdemir Grup Satın Alma Koordinatörü Kürşat Korkmaz katılarak bizi ziyaretlerinden ve yapılan 3 saatlik toplantıda üyelerimizin sorunlarını yüz yüze dinleyerek gelecekle ilgili çözümlerinden dolayı bizleri umutlandırmıştır. Daha sonra bu toplantıların daha sık ve çözüm odaklı olmak üzere toplanılacağını belirtmişler ve gelişmeler sonucu üyelerimize gereken önemin verileceği vurgulanmıştır.
Kdz Ereğli Tso olarak bizi sevindiren taraf bundan böyle firmaların çözüm ararken iş yerindeki dedikodulara dayandırılarak değil yüz yüze çözüm aramak anlayışının hakim olmasıdır. Bu daha bir başlangıç, bundan sonra daha sık bir araya gelerek bu istişare toplantılarının devamını yapmak arzusundayız. İnşallah bu sorunları el birliği ile çözüme ulaştıracak ve İlçemizi özlenen günlerine geri döndüreceğiz” dedi.
Ziyaret sırasında Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Baktır ve Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan Tso Ziyaret defterini günün anısına imzaladılar. Yönetim Kurul Başkanı Yaşar Tetiker ziyaret anısına Ömer Baktır’a Herkül motifinin işlendiği seramik tablo hediye etti.
TSO tarafından saat 13:00’te organize edilen öğle yemeğine, genişletilmiş Yönetim Kurulu ve Meslek gruplarının temsilcileri ile yapılan toplantının 14:30’a kadar sürmesi sebebi ile Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Baktır, Erdemir Genel Müdürü Sayın Sedat Orhan ve Erdemir Grup Satın Alma Koordinatörü Sayın Kürşat Korkmaz diğer randevularının 1 saat gecikmiş olmasından dolayı katılamamışlardır.