Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
ODAMIZ TARAFINDAN, 25/05/2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL-TÜYAP YAPI FUARINA GEZİ DÜZENLENDİ. - Ereğli TSO

ODAMIZ TARAFINDAN, 25/05/2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL-TÜYAP YAPI FUARINA GEZİ DÜZENLENDİ.

01 Ocak 1970 ODAMIZ TARAFINDAN, 25/05/2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL-TÜYAP YAPI FUARINA GEZİ DÜZENLENDİ.
Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyeleri; İstanbul’da bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Yapı Fuarı’nı ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyeleri; İstanbul’da bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Yapı Fuarı’nı ziyaret etti.

Kdz.Ereğli TSO Yönetimi, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Yapı Fuarı’na gezi düzenledi. Yaklaşık 30 Oda üyesinden oluşan heyete TSO Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çivici ve Mehmet Alim ile Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Açıksöz ve KOSGEB temsilcisi Kubilay Arslangörür eşlik etti.

TSO ORGANİZE ETTİ

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonu ile 25 Mayıs Çarşamba günü sabahın erken saatlerinde yol çıkan heyet, Düzce’de kahvaltı molası verdikten sonra öğle saatlerinde İstanbul Büyükçekmece’de bulunan TÜYAP Fuar Merkezi’ne ulaştı. Heyet 4 saatlik serbest programla aralarında Ereğli’den TAT Metal’in de bulunduğu fuar alanındaki stantları gezdi.

Akşam saatlerinde dönüş yoluna geçen heyet, Ataşehir’de yenilen akşam yemeğinin ardından gece saatlerinde Ereğli’ye ulaştı.

YALÇIN [tirnak]ÜYELERİMİZİN REKABET GÜÇLERİNİ ARTTIRACAKTIR[tirnak]

Düzenlenen fuar gezisi hakkında gazetemize değerlendirmede bulunan TSO Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, “Yapı sektörünün en son ürün ve hizmetlerini sergilendiği Yapı Fuarına Yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Çivici, Mehmet Remzi Alim ve Meclis üyemiz Yücel Dirican ile birlikte 30 kadar üyemiz ile ziyaret gerçekleştirdik. Sektör temsilcileri ile birebir görüşme imkanı ve yeni ürünleri tanıma fırsatı bulan üyelerimize fuar sonrası bir çok katkı sağlayacağına inanıyoruz .Bu tür organizasyonların üyelerimizin rekabet güçlerini artıracağı inancındayız, benzer etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.